About
Ik ben Apollonia, 19 jaar en student op AKV | St. Joost waar ik audiovisuele vormgeving studeer. Als je daar meer over wilt weten kun je hier mijn portfolio bekijken. Hier staan helaas niet de mooiste dingen op want van school moeten we álles uploaden, maar zo krijg je tenminste een idee. Als ik afgestudeerd ben hoop ik een regisseur in LA te zijn die supervette films maakt... maar dat is gewoon een droom. Een van mijn (stiekeme) hobby's is mode, of zoals ik het liever noem: style. Fashion volgen doe ik namelijk niet altijd! Wat is mijn style dan eigenlijk? Denk aan: vintage, schattig, jurkjes, fluweel, kant, maar ook een beetje stoer. Ik hoop dat ik mijn liefde voor kleren kan uiten over deze blog, en heel misschien ook een inspiratie kan zijn voor anderen!

Waarom the Velvet Goddess? Dat is simpel... ik ben half Nederlands... maar ook half Grieks. En mijn naam Apollonia is afgeleid van de Griekse god Apollo. Dus ja, ik kan natuurlijk zeggen dat ik een godin ben :) En ik hou van fluweel, dus dat spreekt elkaar aan.

Dit is niet de eerste blog die ik heb. Ik heb hier voor Jus de Pomme gehad, maar was gestopt omdat ik geen tijd had. Heb ik stiekem nog steeds niet... maar ik vind het gewoon te leuk en gaf het dus een tweede kans! Tot nu toe gaat dat wel goed :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...